Montessori Eğiticinin Eğitimi 1 -Temel Seviye

Montessori Eğitmenliği (Temel Seviye) Sertifika Programı toplam 64 saattir. Programın ilk 32 saati teorik derslerden oluşur ve uzaktan eğitim kapsamında internet üzerinden online olarak verilir. Programın geri kalan 32 saatlik kısmı ise uygulama eğitimi şeklinde gerçekleştirilecektir.

SMMS-801

64 saat

Okul öncesi dönemde Montessori Yöntemine (Temel Seviye) hakim öğretmenler yetiştirmek.

Anaokulu öğretmenleri, okul yöneticileri, anne ve babalar /adayları

Montessori Eğitim felsefesine ilgi duyan herkese açıktır.

6 - 30 Kişi

Teorik, pratik ve bireysel öğrenme

Eğitimci, eğitim sonunda ölçme aracı kullanarak, uygulamalar ile kazanılan bilgileri ölçer ve değerlendirir.

1 Montessori Eğitim Felsefesi 6 -
2 Temel Seviye Duyu Araçları 8 8
3 Temel Seviye Matematik Araçları 8 10
4 Temel Seviye Okur Yazarlık Araçları 4 4
5 Temel Seviye Kültür Araçları 2 4
6 Temel Seviye Günlük Yaşam Araçları 4 6
Saat   32 32
Toplam Saat   64

sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir,

0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010 / 0537 598 6671 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.