HİZMETLERİMİZ

Profesyonellere Yönelik Sürdürülebilir Turizm Eğitimleri

Üniversitemiz, Türkiye'deki turizm işletmelerinin sürdürülebilir turizm gereksinimleri doğrultusunda sektöre, bölgeye ve işletmeye özel olarak hazırlanmış ve GSTC kriterlerinin tamamını kapsayan özel eğitim modülleri sunmaktadır.

Bu modüller sayesinde işletme yöneticileri, sürdürülebilirlikle ilgili teknik ve idari personel, kalite sorumluları gibi her kademe ve unvandaki konaklama sektörü çalışanı, GSTC kriterlerini sağlamak üzere, kendi beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun, çeşitli sürdürülebilirlik başlıklarında teknik ayrıntıları içeren kapsamlı bir eğitim sürecinden faydalanmaktadır.

Bu eğitim kapsamındaki başlıklar, sürdürülebilir turizm yönetimi, Sürdürülebilirlik Yönetim Sistemi (SMS), herkes için turizm, kültür ve miras, sosyal ve ekonomik etkiler, turizm çalışma hayatı ve şartları, çevre, su yönetimi, enerji, atık yönetimi konuları başta olmak üzere tüm sürdürülebilirlik kriterlerini ve bunların alt başlıklarını içermektedir.