Çocuklar İçin İngilizce Yaz Okulu (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar)

SMYD-809

Süresi

Çocuklar İçin İngilizce Yaz Okulu dört veya sekiz hafta olmak üzere iki farklı seçenekten oluşmaktadır.

4 Haftalık Yaz Okulu Başlangıç ve Bitiş Tarihleri

• 1. Yaz Okulu: 17 Haziran 2019 Pazartesi - 12 Temmuz 2019 Cuma
  • 2. Yaz Okulu: 16 Temmuz 2019 Salı - 09 Ağustos 2019 Cuma

8 Haftalık Yaz Okulu Başlangıç ve Bitiş Tarihleri

• 17 Haziran 2019 Pazartesi - 09 Ağustos 2019 Cuma

Çocuklarımızın İngilizceyi en güncel eğitim yöntemleri ile etkileşimli bir şekilde eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve yabancı dil öğrenimine karşı bakış açılarının olumlu yönde geliştirmek.

5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri

Eğitimin içeriği çocuklarımızın İngilizce seviyelerine göre düzenlenecektir.

• 4 Haftalık Yaz Okulu Ücreti: 1.000 TL (Kdv dâhil)
  • 8 Haftalık Yaz Okulu Ücreti: 1.500 TL (Kdv dâhil)

Fiyatımıza yaz okulu süresince kullanılacak eğitim materyallerinin bedeli dâhildir.

• Kamu çalışanlarına %10, Kapadokya Üniversitesi çalışanlarına %20 indirim uygulanacaktır.
  • Bonus, Word, Maximum kart sahipleri ile CardFinans sahipleri eğitim ücretini peşin fiyatına 4 taksitte ödeyebilirler.
  • Ücretsiz seviye tespit sınavı 12 Haziran 2019 tarihinde Ürgüp Yerleşkemizde saat 11.00’de yapılacaktır. Seviye tespit sınavına başvurmak için lütfen tıklayınız.
  • Kurs hafta içi her gün saat 10.00 - 14.00 arası Ürgüp Yerleşkemizde yapılacaktır.
  • Yaz okulu başladıktan sonra eğitime devam etmeme ve kayıt sildirme durumunda ücret iadesinde bulunulmaz.

Detaylı bilgi almak için Başvuru Formunu doldurabilirsiniz. Başvuru Formuna girdiğiniz iletişim bilgileri üzerinden size en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

Veya sem@kapadokya.edu.tr e-posta adresimize iletişim bilgilerinizi gönderin sizi arayalım.