Et ve Pişirme Teknikleri Atölyesi

Eğitimin Kodu

SMAE-806

Kursun Tarihi

06 Temmuz 2019 Cumartesi

Saat: 12.00 - 17.00 

Kursun Süresi

5 Saat

Kursun Hedefi

Katılımcılarımız;

- Dana ve kuzu etinin bölümleri, 

- Etin bölümlerine göre pişirme teknikleri, 

- Et marine etme teknikleri, 

- Ağır ateşte pişirme teknikleri, 

- Döküm tavada steak pişirme tekniği ve fırında tamamlama, 

- Et için soslar ve garnitürler

Konularında bilgi sahibi olacak ve deneyimleyeceklerdir…

Hedef Grup

18 yaşından büyük herkes katılabilir.

Katılımcı

Kontenjan 12 kişi ile sınırlıdır.

Ön Şart

Ön şart yoktur.

Kurs İçeriği

- Dana Antrikot ve Karabiber Sos 

- Dana Bonfile ve Mantar Sos 

- Kuzu Tandır Buğday Keşkeği (demo) 

- Taze Sebze Garnitür 

Eğitimin Ücreti

360.-- TL (KDV dahil)

Eğitmen

Şef Cem Aydoğdu 

Kapadokya Üniversitesi Aşçılık Program Başkanı

 

Adres: Kapadokya Üniversitesi Uçhisar Yerleşkesi

  • Katılımcılardan 05 Temmuz 2019 mesai bitimine kadar gelecek iptal taleplerinde eğitim ücreti iade edilir. 05 Temmuz 2019 mesai bitiminden sonra gelecek iptal talepleri ve eğitime katılmama durumlarında ücret iadesi yapılmaz.
  • Kapadokya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi gereken durumlarda katılımcılara bildirmek koşulu ile program gün ve saatlerinde değişiklik yapabilir, yeter sayıda başvuru olmaması halinde programı açmama kararı verebilir. Programın açılmamasına karar verilmesi halinde, tahsil edilen katılım ücreti iade edilir.

Başvuru ve detaylı bilgi almak için tıklayın veya sem@kapadokya.edu.tr e-posta adresimize iletişim bilgilerinizi gönderin sizi arayalım.

 



Kapadokya SEM E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız