Et ve Pişirme Teknikleri Atölyesi

Eğitimin Kodu

SMAE-806

Eğitimin Süresi

5 Saat

Eğitimin Hedefi

Katılımcılarımız;

- Dana ve kuzu etinin bölümleri, 

- Etin bölümlerine göre pişirme teknikleri, 

- Et marine etme teknikleri, 

- Ağır ateşte pişirme teknikleri, 

- Döküm tavada steak pişirme tekniği ve fırında tamamlama, 

- Et için soslar ve garnitürler

Konularında bilgi sahibi olacak ve deneyimleyeceklerdir…

Hedef Grup

18 yaşından büyük herkes katılabilir.

Katılımcı

Kontenjan 12 kişi ile sınırlıdır.

Ön Şart

Ön şart yoktur.

Eğitimin İçeriği

- Dana Antrikot ve Karabiber Sos 

- Dana Bonfile ve Mantar Sos 

- Kuzu Tandır Buğday Keşkeği (demo) 

- Taze Sebze Garnitür 

Eğitmen

Şef Cem Aydoğdu 

Kapadokya Üniversitesi Aşçılık Program Başkanı

 

Adres: Kapadokya Üniversitesi Uçhisar Yerleşkesi

  • Kapadokya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi gereken durumlarda katılımcılara bildirmek koşulu ile program gün ve saatlerinde değişiklik yapabilir, yeter sayıda başvuru olmaması halinde programı açmama kararı verebilir. Programın açılmamasına karar verilmesi halinde, tahsil edilen katılım ücreti iade edilir.

 

Detaylı bilgi almak ve eğitime başvurmak için;

Eğitim Başvuru Formunu doldurabilir, - girdiğiniz iletişim bilgileri üzerinden size en kısa sürede dönüş yapılacaktır -

sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir,

0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010 / 0537 598 6671 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.


 



Kapadokya SEM E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız