Yüzme - Başlangıç (Temel Eğitim 1)

SMSS-806

4 Hafta

Bu kurs sonunda katılımcılar;
Yüzmeyle ilgili temel eğitimi alarak serbest ve sırtüstü yüzme stilini kaba formda yüzmeye başlayacaktır. Ayrıca teknik taktik eğitim ve diğer stillerin eğitimi için hazır olacaklardır.

6 Yaş ve Üstü

Yüzmeye engel bir sağlık probleminin bulunmaması.

Havuzu ve havuz kurallarını tanıma, suya alışma evresi, temel suda kalma hareketleri, ayak vuruşu alıştırmaları, nefes tekniği alıştırmaları, kol tekniği alıştırmaları, dalma atlama alıştırmaları ve bu alıştırmaların birlikte koordine edilip pekiştirilmesi.

Eğitimci, eğitim sonunda ölçme aracı uygulayarak, kursa katılanların kaba form bir teknikle belirtilen mesafelerin tamamlanmasını isteyecektir.

1 Havuzu ve havuz kurallarını tanıma-Suya alışma evresi 0 1,5
2 Suda nefes çalışmaları-Ayak vuruşu alıştırmaları 0 1,5