Emniyet Yönetim Sistemi - Temel Eğitimi

Eğitimin Süresi

Emniyet Yönetim Sistemi Temel Eğitimi - 30 Saat

Eğitim Yöntemi

Eğitim, belirlenen gün ve saatlerde uzaktan eğitim öğretim sistemimiz üzerinden, canlı olarak sanal sınıf ortamında yapılacaktır.

Kapadokya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Öğretim sistemine masa üstü, diz üstü bilgisayarlardan, tablet ve cep telefonundan erişmek mümkündür. Kullanıcı dostu olan sistemin işleyişi ile ilgili tüm katılımcılara detaylı bilgilendirme e-posta yoluyla yapılacaktır.

Katılımcılar ders esnasında sorularını, kendi tercihlerine göre görüntülü, sesli ve yazılı olarak iletebilecek, derse aktif olarak katılabileceklerdir.

Her bir katılımcıya kullanıcı adı ve şifre tanımlanacak olup, belirlenen gün ve saatlerde derse bizzat bağlanmaları ve dersleri tamamlamaları gerekmektedir. Derse katılım performansları sistem tarafından kullanıcı bazında takip edilmekte olup, eğitime bağlı kalma süreleri, izleme ve takip verileri ile yoklama durumları talep edilmesi halinde SHGM ile paylaşılacaktır.

Eğitimin Hedefi

Emniyet yönetim sistemi hakkında bilgi sahibi olarak, gerekli raporlama, karar ve işletim süreçlerinde yapılacak işlemleri gerçekleştirebilirler.

Balon İşletmelerinde;

- Sorumlu Müdür,

- Uyumluluk İzleme ve Emniyet Sistem Yöneticisi,

- Uçuş İşletmeden Sorumlu Yönetici Personel,

- Yer İşletmeden Sorumlu Yönetici Personel,

- Uçuş Ekibi Üyesi,

olarak görev yapanlar.

En az 8 kişinin katılımı ile sınıf açılacaktır.

Eğitime katılım zorunludur.

Bir katılımcı en fazla 3 ders saati devamsızlık yapabilir. 3 dersten fazla devamsızlık yapanlara, 3 dersten az olan eksik izlemelerini tamamlamayanlara sınavda başarılı molsalar dahi belge düzenlenmeyecek, eğitim ücreti iade edilmeyecektir.

Devam şartını sağlayan, eğitim sonunda yapılan sınavdan 100 üzerinden 70 ve üzeri not alan katılımcılar sertifika almaya hak kazanırlar.

70 altı puan alanlara ücretsiz bir sınav hakkı daha tanınacaktır.

Eğitim Takvimi

10-11-12-13-17 Kasım 2021 Tarihlerinde yapılacak eğitimimizin kayıtları sona ermiştir.

Göstremiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ederiz.

Açılacak ilk eğitimimize ön kayıt yaptırmak için tıklayınız.

- Temel Emniyet Kültürü

- Emniyet Yönetim Sistemi

- İlgili Düzenlemeler

- Tehlike Belirleme Süreci

- Risk ve Emniyet Performans Yönetimi

- Emniyet Veri Toplama Sistemleri

- Emniyet Yönetim Sistemi Planlama ve İşletimi

Eğitim takviminin ilan edilmesinin akabinde kesin kayıt işlemleri ile ilgili tüm detaylar yayımlanacaktır.

Takvim açıklandığında sizi aramamız için eğitim başvuru formunu doldurmanız yeterlidir.

İlginize teşekkür ederiz.

sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir,

0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010 / 0537 598 6671 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.