Emniyet Yönetim Sistemi - Tazeleme Eğitimi

Eğitimin Süresi

10 saat

Eğitim Yöntemi

Eğitim, belirlenen gün ve saatlerde uzaktan eğitim öğretim sistemimiz üzerinden, canlı olarak sanal sınıf ortamında yapılacaktır.

Kapadokya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Öğretim sistemine masa üstü, diz üstü bilgisayarlardan, tablet ve cep telefonundan erişmek mümkündür. Kullanıcı dostu olan sistemin işleyişi ile ilgili tüm katılımcılara detaylı bilgilendirme e-posta yoluyla yapılacaktır.

Katılımcılar ders esnasında sorularını, kendi tercihlerine göre görüntülü, sesli ve yazılı olarak iletebilecek, derse aktif olarak katılabileceklerdir.

Her bir katılımcıya kullanıcı adı ve şifre tanımlanacak olup, belirlenen gün ve saatlerde derse bizzat bağlanmaları ve dersleri tamamlamaları gerekmektedir. Derse katılım performansları sistem tarafından kullanıcı bazında takip edilmekte olup, eğitime bağlı kalma süreleri, izleme ve takip verileri ile yoklama durumları talep edilmesi halinde SHGM ile paylaşılacaktır.

Eğitimin Hedefi

Emniyet yönetim sistemi hakkında bilgi sahibi olarak, gerekli raporlama, karar ve işletim süreçlerinde yapılacak işlemleri gerçekleştirebilirler.

Eğitim, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Balonla Ticari Havacılık Faaliyetleri Talimatı (SHT-BALON Rev.3) kapsamında Balon İşletmeleri Eğitim Gereklilikleri Tablosuna (Ek-4) göre düzenlenmektedir.

Balon İşletmelerinde;

- Sorumlu Müdür,

- Uçuş İşletmeden Sorumlu Yönetici Personel,

- Eğitimden Sorumlu Yönetici Personel,

- Yer İşletmeden Sorumlu Yönetici Personel,

- Kalite Sistem Yöneticisi,

olarak görev yapanlar.

En az 15 kişinin katılımı ile sınıf açılacaktır.

Eğitim, daha önce Emniyet Yönetim Sistemi Temel Eğitimi almış ve sertifikaya hak kazanmış olanların, mevzuata göre almak zorunda oldukları tazeleme eğitimidir. SHT-BALON Rev.3’e göre yenileme periyodu 3 yıldır. Mevzuata göre almak zorunda olduğu eğitime kayıt yaptırmak katılımcının sorumluluğundadır.

“Eğitim alacak kişi eğitim programında belirtilen derslere devam eder. Katılım günlük olarak belgelendirilir. Katılım belgesi düzenlenebilmesi veya sınava girilebilmesi için mazerete bakılmaksızın, derslerin en az %90’ına katılım şartı aranır.” (SHT-EĞİTİM/HAD Madde: 14)”

Eğitimlere katılım zorunludur.

Her bir katılımcıya kullanıcı adı ve şifre tanımlanacak olup, belirlenen gün ve saatlerde derse bizzat bağlanmaları ve dersleri tamamlamaları gerekmektedir. Derse katılım performansları sistem tarafından kullanıcı bazında takip edilmekte olup, katılımcıların derslere en az %90 oranında canlı katılım sağlamaları gerekmektedir. Toplam 45 dakikadan fazla eğitimi canlı izlemeyenlere, 45 dakikadan az olan kaçırdıkları dersi asenkron olarak izleyip tamamlamayanlara sınavda başarılı olsalar dahi sertifika düzenlenmeyecek, eğitim ücreti iade edilmeyecektir.

Eğitim sonunda sınav yapılacak olup geçme notu 100 üzerinden 70 olarak uygulanacaktır.

70 altı puan alanlara ücretsiz bir sınav hakkı daha tanınacaktır.

Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara; SHGM onaylı sertfika verilecektir.

Eğitim Takvimi

Başlangıç Tarihi: 11 Şubat 2021 Perşembe

Bitiş Tarihi         : 12 Şubat 2021 Cuma

Sınav Tarihi       : 13 Şubat 2021 Cumartesi

Detaylı ders programı, kesin kayıt yaptıran katılımcılarla paylaşılacaktır.

- Temel Emniyet Kültürü

- Emniyet Kültürü

- Emniyet Yönetim Sistemi

- İlgili Düzenlemeler

- Tehlike Belirleme Süreci

- Risk ve Emniyet Performans Yönetimi

- Emniyet Veri Toplama Sistemleri

- Emniyet Yönetim Sistemi Planlama ve İşletimi

Kesin kayıt işlemleri için son tarih 9 Şubat 2021 Salı saat 13:00’dir. Bu tarihe kadar kesin kayıt işlemlerinin ve ödemenin tamamlanmış olması gerekmektedir.

Eğitim ücreti Kapadokya Üniversitesi hesabına EFT/Havale yolu ile yapılabileceği gibi ödeme sayfamız üzerinden kredi kartı ile de yapılabilir.

Eğitim ücretini kredi kartı ile ödemek isteyen katılımcılarımız SATIN AL kısmına tıklayarak sayfamıza üye olmalarının ardından ödeme sayfamıza yönlendirileceklerdir. Ödeme işleminin başarıyla sonuçlanmasının ardından kesin kayıt işleminiz tamamlanmış olacaktır. Bir sorunla karşılaşmanız halinde iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilir sem@kapadokya.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. (Kapadokya Üniversitesi eğitim satın alım işleminizle ilgili sizden telefonda veya e-posta yoluyla kredi kartı bilgilerinizi talep etmez.)

Eğitim ücretini EFT/ Havale yoluyla ödemek isteyen katılımcılarımıza e-posta üzerinden “Eğitim Başvuru Formu” gönderilecektir. Kesin kayıt işleminin tamamlanabilmesi için söz konusu başvuru formunun eksiksiz olarak doldurularak imzalanması ve ödeme dekontu ile sem@kapadokya.edu.tr e- posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Eğitim ücretini EFT/ Havale yoluyla ödemek isteyen katılımcılarımız için hesap bilgilerimiz;

Açıklama kısmına eğitime katılacak kişinin ADI-SOYADI ve katılmak istediği eğitimin adı (SMS-Tazeleme) yazılmalıdır.

Kayıt iptalleri için son tarih 10 Şubat 2021 Çarşamba saat 10:00’dır. İptal taleplerini önce sözlü bildirilmesi ardından yazılı olarak talebin sem@kapadokya.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içinde gelen iptal taleplerinde ücret iadesi kesintisiz olarak yapılacaktır. (*) Bu tarihten sonra gelen iptal talepleri dikkate alınmayacak, ücret iadesi yapılmayacaktır.

Eğitimin açılıp açılmayacağı bilgisi kesin kayıt yaptıran katılımcılara 8 Şubat 2021 Pazartesi saat 17:00’dan itibaren bildirilecektir. Eğitimin açılmaması durumunda ödemesini yapan katılımcılara ücretleri kesintisiz iade edilecektir. (*)

sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir,

0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010 / 0537 598 6671 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim ücreti kişi başı ücret olup, KDV Dahildir.

404,00 TL'dir.

SATIN AL