Engelli Yolcuların, Check-In İşlemleri Transferi ve Yönlendirilmesi

SMSH-804

1 gün

hareket kabiliyeti kısıtlı, fiziksel ve zihinsel engelli yolculara ayrım yapmadan kurallar çerçevesinde hizmet verebilecektir.

Havayollarının ve yer hizmeti kuruluşlarının yolcu hizmetleridepartmanlarında çalışan işçileri, memurları ve şefleri; yöneticisinin uygun gördüğü yolcu hizmetleri ile ilgili birimlerde görev alacak/alan personeller ve Sivil Havacılık sektöründe faaliyet gösteren veya eğitim işbirliği içerisinde olunan kurum veya kuruluşların personelleri katılabilir.

Bu kursta; engelli yolcuların tanımı, hasta ve hareket kabiliyeti kısıtlı yolcular ve check-in kuralları ile boarding kuralları ele alınmaktadır.

Katılımcılar, eğitim sonunda katılım belgesi alabileceklerdir.

1 Engelli Yolcuların Tanımı
2 Hasta ve Hareket Kabiliyeti Kısıtlı Yolcular