SHT-66L-HS Dil Yeterliliği Sınavı Hazırlık Kursu

SMYD-805

200 Saat

Eğitim Yöntemi

Kurs, ilan edilen gün ve saatlerde internet ortamında Kapadokya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden yüz yüze canlı olarak işlenecek, online eğitim materyalleri ile desteklenecektir.

Kapadokya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemine bilgisayar, tablet ve cep telefonundan giriş yapmanız mümkündür.

Bu kurs sonunda katılımcılar;

- Uçak bakım alanında çalışanların mesleklerinin gerektirdiği teknik terminolojiyi kullanarak yabancı dilde dinleme, okuma, yazma, konuşma, iletişim kurma bilgi ve becerisi kazanmaları,

- SHT-66L-HS Dil Yeterliliği Sınavında hedefledikleri başarıya ulaşmalarına katkı sağlanması

Hedeflenmektedir.

Kursumuz hiçbir şekilde sınav geçme garantisi vermez.

Uçak bakım teknisyenleri, Uçak Teknolojisi programı, uçak gövde motor bakım bölümü, uçak elektrik- elektronik bölümü öğrencileri ve mezunları.

En az 30 kişinin katılımı ile sınıf açılacaktır.

Online yapılan OOPT seviye tespit sınavına katılım zorunludur. OOPT sınavından 40-60 arasında not alan (CEFR- B1) katılımcıların kesin kaydı alınacaktır.

Seviye tespit sınavı için tıklayınız.

İngilizce dil bilgisi, kelime bilgisi, mesleki terminolojiye uygun terim ve ifadeler.

Dil Yeterliliği sınavının yapısına uygun örnek soru çözümleri ve içerik çalışması yapılacaktır.

Değerlendirme kursun sonunda uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılacak 2 test sınavı yapılacaktır. Her iki sınavın ortalaması 60 ve üzerinde olanlara Kapadokya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından sertifika düzenlenecek ve adreslerine gönderilecektir. Sınava katılmayan katılımcılar sertifika alma hakkını kaybetmiş olacaktır.

Kurs Takvimi

Kurs Başlangıç Tarihi: 27 Nisan 2020 Pazartesi

Kurs Bitiş Tarihi         : 24 Ağustos 2020 Pazartesi

Kurs, Hafta içi Pazartesi, Çarşamba, Cuma akşamları saat 19:00-22:00 saatleri arasında, cumartesi günleri ise 13:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Canlı yayını izleme fırsatı olmayan katılımcılarımız, ders kaydını asenkron olarak izleyebileceklerdir. Tüm ders kayıtları kurs bitiş tarihinden itibaren 15 gün boyunca kullanımınıza açık olacaktır.

Resmî tatil günlerinde ders yapılmayacaktır.

Kurs Bitirme Sınav Tarihleri

Test sınavı : 24 Ağustos 2020 Saat 21:00-22:00

Test sınavı : 26 Ağustos 2020 Saat 19:00-20:00

Test sınavlarını kaçıranlar için telafi sınavları 28 Ağustos 2020 Saat 19:00-20:00 arası 1. Test sınavı, 20:00-21:00 arası 2. Test sınavı yapılacaktır.

Kesin kayıt işlemleri için son tarih 24 Nisan 2020 Cuma saat 18:00’dir. Bu tarihe kadar kesin kayıt işlemlerinin ve ödemenin tamamlanmış olması gerekmektedir.

Kurs ücreti Kapadokya Üniversitesi hesabına EFT/Havale yolu ile yapılabileceği gibi ödeme sayfamız üzerinden kredi kartı ile de yapılabilir. Bonus, Maximum, World, Ziraat Bankası kredi kartı sahiplerine kurs ücretini peşin fiyatına 4 eşit taksitle ödeme imkânı sunulmuştur.

Kurs ücretini kredi kartı ile ödemek isteyen katılımcılarımız SATIN AL kısmına tıklayarak sayfamıza üye olmalarının ardından ödeme sayfamıza yönlendirileceklerdir. Ödeme işleminin başarıyla sonuçlanmasının ardından kesin kayıt işleminiz tamamlanmış olacaktır. Bir sorunla karşılaşmanız halinde iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilir sem@kapadokya.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. (Kapadokya Üniversitesi eğitim satın alım işleminizle ilgili sizden telefonda veya e-posta yoluyla kredi kartı bilgilerinizi talep etmez.)

Kurs ücretini EFT/ Havale yoluyla ödemek isteyen katılımcılarımıza e-posta üzerinden “Eğitim Başvuru Formu” gönderilecektir.

Kesin kayıt işleminin tamamlanabilmesi için söz konusu başvuru formunun eksiksiz olarak doldurularak imzalanması ve ödeme dekontu ile birlikte sem@kapadokya.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Kurs ücretini EFT/ Havale yoluyla ödemek isteyen katılımcılarımız için hesap bilgilerimiz;

Açıklama kısmına kursa katılacak kişinin ADI-SOYADI ve katılmak istediği kursun adı (Dil Yeterliliği Sınavı Kursu) yazılmalıdır.

Kayıt iptalleri için son tarih 25 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 12:30’dur. İptal taleplerini önce sözlü bildirilmesi ardından yazılı olarak sem@kapadokya.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içinde gelen iptal taleplerinde ücret iadesi kesintisiz olarak yapılacaktır. (*) Bu tarihten sonra gelen iptal talepleri dikkate alınmayacak, ücret iadesi yapılmayacaktır.

Kursun açılıp açılmayacağı bilgisi kesin kayıt yaptıran katılımcılara 25 Nisan 2020 Cumartesi günü saat 14:00’den itibaren bildirilecektir. Kursun açılmaması durumunda ödemesini yapan katılımcılara ücretleri kesintisiz iade edilecektir. (*)

Kursun açılması durumunda, kesin kayıt yaptıran katılımcıların e-posta adreslerine 26 Nisan 2020 Pazar günü Kapadokya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemine giriş kullanıcı adı ve şifreleri gönderilecektir.

Sisteme bilgisayar, tablet ve cep telefonundan giriş yapmanız mümkündür. Sistem kullanıcı dostu olup, kullanımı ile ilgili de ayrıca bir bilgilendirme gönderilecektir.

sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir,

0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010 / 0537 598 6671/ 0530 143 9886 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Eğitimin Ücreti, kişi başı ücret olup, KDV Dahildir.

2.200,00 TL'dir.

Bonus kart'a 2,3,4 taksit.
Bankkart'a 2,3,4 taksit.
Maximum Kart'a 2,3,4 taksit.
World Kart'a 2,3,4 taksit.
SATIN AL