- Ana Sayfa
- Eğitimler
- İtalyan Mutfağı Atölyesi - Taze Makarnalar, Risottolar
İtalyan Mutfağı Atölyesi - Taze Makarnalar, Risottolar
Eğitimin Kodu
SMAE-807
Kursun Süresi
Teorik: 1 Saat
Uygulama: 4 Saat
Kursun Hedefi
Bu eğitim ile katılımcıların;
- İtalyan mutfağının vazgeçilmezlerinden olan taze makarna yapma tekniklerini,
- Makarnaların şekillendirmesini,
- Makarna soslarının hazırlanmasını,
- Risotto pişirme tekniklerini öğrenmeleri hedeflenmektedir.
Hedef Grup
15 yaş ve üzeri
Katılımcı
12 kişi
Ön Şart
Ön şart yoktur.
Kurs İçeriği
Teori, uygulama, bireysel öğrenme yöntem ve teknikleri.
Eğitimin İçeriği
- Pasta Verde (Ispanaklı Fettucine) Fıstıklı ve Kurutulmuş Domatesli Sos ile
- Van Otlu Peynir Dolgulu Capaletti
- Limonlu ve Fesleğenli Risotto
- Adaçaylı ve Pastırmalı Risotto
- Gnocchi
(Atölye çalışmasında yapılacak olan makarna ve risotto çeşitleri, katılımcı sayısına, mevsimsel koşullara vb. nedenlerle değiştirilebilir. Menüye göre saatte değişiklik yapılabilir.)
Eğitmenler
Şef Melih İçigen
Adres: Kapadokya Üniversitesi Uçhisar Yerleşkesi
* *Kapadokya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi gereken durumlarda katılımcılara bildirmek koşulu ile program gün ve saatlerinde değişiklik yapabilir, yeter sayıda başvuru olmaması halinde programı açmama kararı verebilir. Programın açılmamasına karar verilmesi halinde, tahsil edilen katılım ücreti iade edilir.
Detaylı bilgi almak ve eğitime başvurmak için;
Eğitim Başvuru Formunu doldurabilir, - girdiğiniz iletişim bilgileri üzerinden size en kısa sürede dönüş yapılacaktır -
sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir,
0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010 / 0537 598 6671 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.