İtalyan Mutfağı Atölyesi - Taze Makarnalar, Risottolar

Teorik: 1 Saat

Uygulama: 4 Saat

Bu eğitim ile katılımcıların;

• İtalyan mutfağının vazgeçilmezlerinden olan taze makarna yapma tekniklerini,
  • Makarnaların şekillendirmesini,
  • Makarna soslarının hazırlanmasını,
  • Risotto pişirme tekniklerini öğrenmeleri hedeflenmektedir.

15 yaş ve üzeri

12 kişi

Teori, uygulama, bireysel öğrenme yöntem ve teknikleri.

• Pasta Verde (Ispanaklı Fettucine) Fıstıklı ve Kurutulmuş Domatesli Sos ile
  • Van Otlu Peynir Dolgulu Capaletti
  • Limonlu ve Fesleğenli Risotto
  • Adaçaylı ve Pastırmalı Risotto
  • Gnocchi

(Atölye çalışmasında yapılacak olan makarna ve risotto çeşitleri, katılımcı sayısına, mevsimsel koşullara vb. nedenlerle değiştirilebilir. Menüye göre saatte değişiklik yapılabilir.)

250 TL (KDV dahil)

Eğitmenler

Şef Melih İçigen

Detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için (0384) 353 50 09 (Dâhili:1215) no.lu telefonu arayabilir veya sem@kapadokya.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Adres: Kapadokya Üniversitesi Uçhisar Yerleşkesi

*Katılımcılardan 3 Mayıs 2019 mesai bitimine kadar gelecek iptal taleplerinde eğitim ücreti iade edilir. 3 Mayıs 2019 mesai bitiminden sonra gelecek iptal talepleri, eğitime katılmama durumlarında ücret iadesi yapılmaz.

* *Kapadokya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi gereken durumlarda katılımcılara bildirmek koşulu ile program gün ve saatlerinde değişiklik yapabilir, yeter sayıda başvuru olmaması halinde programı açmama kararı verebilir. Programın açılmamasına karar verilmesi halinde, tahsil edilen katılım ücreti iade edilir.