Osmanlı Mutfağı
Osmanlı Mutfağı
Eğitimin Kodu
SMAE-801
Kursun Süresi
40 saat
Kursun Hedefi
Bu kurs sonunda katılımcılar;
Osmanlı Mutfağına ait çorba, meze, pilav, ana yemek, börek ve tatlıları yapmayı, Osmanlı yemek kültürünü öğreneceklerdir.
Hedef Grup
15 yaş ve üzeri
Katılımcı
10 Kişi
Ön Şart
Ön şart yoktur.
Kurs İçeriği
Teori, uygulama, bireysel öğrenme yöntem ve teknikleri.
Değerlendirme
Eğitimci, eğitim sonunda ölçme aracı uygulayarak, uygulamalar ile katılımcının kazandığı bilgileri ölçerek değerlendirecektir.
Eğitimin İçeriği
Modül | İçerik | Teori (Saat) | Uygulama (Saat) |
---|---|---|---|
1 | Çorbalar | 2 | 6 |
2 | Mezeler | 6 | |
3 | Pilavlar | 6 | |
4 | Ana Yemekler | 2 | 6 |
5 | Börekler | 6 | |
6 | Tatlılar | 6 | |
Saat | 6 | 36 | |
Toplam Saat | 40 |
Detaylı bilgi almak ve eğitime başvurmak için;
Eğitim Başvuru Formunu doldurabilir, - girdiğiniz iletişim bilgileri üzerinden size en kısa sürede dönüş yapılacaktır -
sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir,
0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010 / 0537 598 6671 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
EĞİTİMLER
- Modül 3- Temel Elektrik Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 5- Dijital Teknik/ Elektronik Alet Sistemleri Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 11 - Türbinli Uçak Aerodinamiği, Yapısı ve Sistemleri Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 13 - Hava Aracı Aerodinamiği, Yapı ve Sistemler Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 7A - Yazılı (Essay) Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 10 - Havacılık Mevzuatı Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 10 - Yazılı (Essay) Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 6 - Malzeme ve Donanım Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 7A - Bakım Uygulamaları Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 9A- Yazılı (Essay) Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 14 - İtki Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 9A - İnsan Faktörleri Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 8 - Temel Aerodinamikler Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 15 - Gaz Türbin Motoru Sınav Hazırlık Kursu
- Modül 17 - Pervane Sınav Hazırlık Kursu
- Osmanlı Mutfağı Atölyesi
- İtalyan Mutfağı Atölyesi
- Ekmeği, Köftesi ve Dip Soslarıyla Hamburger Atölyesi
- Et ve Pişirme Teknikleri Atölyesi
- Osmanlı Saray Tatlıları Atölyesi
- Osmanlı Saray Mutfağı Atölyesi
- İtalyan Mutfağı Atölyesi - Taze Makarnalar, Risottolar
- Sushi Atölyesi
- Osmanlı Mutfağı
- Uzak Doğu Mutfağı
- Uzak Doğu Mutfağı Atölyesi
- İtalyan Mutfağı
- Test Eğitim
- SOGEP Projesi
- İHA-1 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitim Programı/ Uzaktan Eğitim
- İHA-1 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitimi / İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkesi
- İHA-2 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitimi (Teorik) / İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkesi-1
- İHA-1 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitimi/ Kayseri
- İHA-2 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitimi (Teorik) / Mustafapaşa- Nevşehir Yerleşkesi
- İHA-1 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitimi / Mustafapaşa- Nevşehir Yerleşkesi
- İHA-0 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitimi/ Mustafapaşa- Nevşehir Yerleşkesi
- İHA-2 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitimi (Teorik) / İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkesi-2
- İHA-0 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitimi / İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkesi
- İHA-1 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitimi / İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkesi
- İHA-2 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitimi (Teorik)- Uzaktan Eğitim
- İHA-2 Uçuş Eğitimi
- Türkçe Yazı Atölyesi
- Bir Bavul Kitap Atölyesi
- Hristiyanlığın İnşasında Kapadokyalı Babaların Rolü
- Yaratıcı Drama Liderliği/ Eğitmenliği Sertifika Programı
- Tez ve Yazı Kampı
- Sözle Üstünlük Kurmak
- Etkili İletişim Yöntemleri
- Psikolojik Sağlamlık
- Zaman Yönetimi
- Beden Dili
- Mobbing
- Liderlik ve Etkin Yöneticilik
- Etkili Ekipler ve Liderlik
- Ekip Çalışması
- Beyin Nasıl Çalışır?
- Stres Yönetimi
- Öfke Yönetimi
- İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi- 2
- Temel İlk Yardım Eğitimi
- Sporcu Beslenmesi Eğitimi
- İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
- İyi, Temiz, Adil Beslenme Eğitici Eğitimi
- Ruhsal Hastalıkların Belirtileri ve Yaklaşım Yöntemleri
- Uyuşturucu ve Yasak Maddeler
- Yakın Savunma Teknikleri
- Yüzme - Başlangıç (Temel Eğitim 1)
- İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi- 3
- Heliport İşletme Hizmetleri Tazeleme Eğitimi
- Heliport İşletme Hizmetleri Temel Eğitimi
- Uçuş Operasyon Eğitimi
- Havacılıkta Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi
- Temsil Eğitimi
- Terminal İşletmeciliği Temel Eğitimi
- Kalite Yönetim Sistemi İç Denetim
- Birim Yükleme Araçlarının Kontrolü
- De-Anti Icing
- Emniyet Yönetim Sistemi - Sivil Havacılık
- Engelli Yolcuların, Check-In İşlemleri Transferi ve Yönlendirilmesi
- Haberleşme
- İnsan Faktörleri - Sivil Havacılık
- Kargo İşlemleri
- Marshalling
- Kayıp Bagaj / World Tracer
- Push Back
- Yük Kontrolü Ve Haberleşme
- Ramp Ekipman Operasyon
- Ramp Emniyeti ve Apron Kuralları
- Ramp Temizlik
- Seyahat Dokümanları
- Yük Kontrolü Ve Haberleşme
- Versant İngilizce Testi
- BT Çalışanları ve Yazılımcılar İçin İngilizce Eğitimi
- Hava Aracı Bakım Teknisyenlerine Yönelik İngilizce Dil Yeterliliği Sınavı Hazırlık Kursu
- Genel İngilizce Kursu- A1 Seviye
- YDS Kursu
- Genel İspanyolca Kursu
- Genel Portekizce Kursu
- Speaking Kursu
- Mesleki İngilizce Kursu - Kabin ve Yer Hizmetleri
- Gençler İçin Genel İngilizce Kursu
- İngilizce Seviye Tespit Sınavı
- Mesleki İngilizce Havacılık
- Uçak Bakım Teknisyen Adaylarına Yönelik İngilizce Kursu
- Yoğunlaştırılmış İngilizce Kursu
- Yoğunlaştırılmış İngilizce Kursu- 2
- Uçak Bakım Teknisyen Adaylarına Yönelik İngilizce Kursu-2
- Genel İngilizce Kursu- A2 Seviye
- Genel İngilizce Kursu- B1 Seviye
- Genel Rusça Kursu
- Genel Çince Kursu
- Turizmde Sürdürülebilirlik Yönetim Sistemi
- Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı 1. Aşama Uygulama Eğitimi
- Konaklama Sektörüne Yönelik Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı 1. Aşama Eğitimi
- Sürdürülebilir Turizm ve Çevre
- Sürdürülebilir Turizmde Kültür, Gastronomi ve Tanıtım
- Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı- Sürdürülebilir Turizm Eğitimi