Osmanlı Mutfağı

Osmanlı Mutfağı

Eğitimin Kodu

SMAE-801

Kursun Süresi

40 saat

Kursun Hedefi

Bu kurs sonunda katılımcılar;
Osmanlı Mutfağına ait çorba, meze, pilav, ana yemek, börek ve tatlıları yapmayı, Osmanlı yemek kültürünü öğreneceklerdir.

Hedef Grup

15 yaş ve üzeri

Katılımcı

10 Kişi

Ön Şart

Ön şart yoktur.

Kurs İçeriği

Teori, uygulama, bireysel öğrenme yöntem ve teknikleri.

Değerlendirme

Eğitimci, eğitim sonunda ölçme aracı uygulayarak, uygulamalar ile katılımcının kazandığı bilgileri ölçerek değerlendirecektir.

Eğitimin İçeriği

Modül İçerik Teori (Saat) Uygulama (Saat)
1 Çorbalar 2 6
2 Mezeler   6
3 Pilavlar   6
4 Ana Yemekler 2 6
5 Börekler   6
6 Tatlılar   6
Saat    6 36
Toplam Saat 40

 

Detaylı bilgi almak ve eğitime başvurmak için;

Eğitim Başvuru Formunu doldurabilir, - girdiğiniz iletişim bilgileri üzerinden size en kısa sürede dönüş yapılacaktır -

sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir,

0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010 / 0537 598 6671 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

Kapadokya SEM E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız