Osmanlı Mutfağı

Eğitimin Kodu

SMAE-801

Kursun Süresi

40 saat

Kursun Hedefi

Bu kurs sonunda katılımcılar;
Osmanlı Mutfağına ait çorba, meze, pilav, ana yemek, börek ve tatlıları yapmayı, Osmanlı yemek kültürünü öğreneceklerdir.

Hedef Grup

15 yaş ve üzeri

Katılımcı

10 Kişi

Ön Şart

Ön şart yoktur.

Kurs İçeriği

Teori, uygulama, bireysel öğrenme yöntem ve teknikleri.

Değerlendirme

Eğitimci, eğitim sonunda ölçme aracı uygulayarak, uygulamalar ile katılımcının kazandığı bilgileri ölçerek değerlendirecektir.

Eğitimin İçeriği

Modül İçerik Teori (Saat) Uygulama (Saat)
1 Çorbalar 2 6
2 Mezeler   6
3 Pilavlar   6
4 Ana Yemekler 2 6
5 Börekler   6
6 Tatlılar   6
Saat    6 36
Toplam Saat 40

Eğitimin Ücreti

İrtibata geçiniz.



Kapadokya SEM E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız