Gençler İçin Genel İngilizce Kursu

Kursun Süresi

120 Saat

Eğitim Yöntemi

Kurs, ilan edilen gün ve saatlerde internet ortamında Kapadokya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden yüz yüze canlı olarak işlenecek, online eğitim materyalleri ile desteklenecektir.

Kapadokya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemine bilgisayar, tablet ve cep telefonundan giriş yapmanız mümkündür.

Online eğitim seti olarak Cambridge uzaktan eğitim seti kullanılacaktır. (Cambridge uzaktan eğitim setinin maliyeti fiyata dahildir.)

Kursun Hedefi

Katılımcıların başlangıç seviyelerine göre bir üst seviyeye geçecek bilgi ve pratiklere ulaşması hedeflenmektedir.

6-7-8. sınıflar ile Lise öğrencileri

En az 30 kişinin katılımı ile sınıf açılacaktır.

Ön Şart

Online yapılan OOPT seviye tespit sınavına katılım zorunludur. Seviye tespit sınav sonucuna göre katılımcılar seviyelerine göre gruplandırılarak yeter sayıya ulaşılması durumunda A1 ve A2 seviye kursa katılımı uygun olanların kesin kaydı alınacaktır.

Seviye tespit sınavı için tıklayınız.

Kurs İçeriği

Eğitimin içeriği katılımcıların dil seviyelerine göre Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) temel alınarak düzenlenecektir. Bu çerçeve program kapsamında A1, A2, B1 ve B2 olmak üzere kursiyerlere 4 seviye sunulacaktır.

Bu dönem açılacak kursumuz A1 ve A2 seviyedir.

Ölçme ve değerlendirme, öğrenme-öğretme sürecinde öğrencilerin/kursiyerlerin başarılarını saptamak, eksikliklerini belirlemek, öğrencilerin/kursiyerlerin süreç içerisindeki gelişimine ilişkin dönüt sağlamak amacıyla yapılır. Bu programda değerlendirme, öğrenme sürecine önem verir ve öğrencinin gelişimini izlemeyi amaçlar. Bireylerin, çeşitli ölçme araçları kullanılarak;

- Modüllerin sonunda kazandığı yeterlikler ölçülecektir.

- Modüller ile kazandıkları bilgi, beceri ve tavırları ölçülecektir.

- Ölçme sonuçları program sonunda değerlendirilecektir.

- Dört dil becerisinin ne oranda geliştiği,

- Dört dil becerisini günlük yaşamında ne derecede kullandığı,

- Dil becerilerini eleştirel düşünebilmede, problem çözebilmede, yaratıcılıkta ne derecede kullandığı,

- Sosyal becerilerinin ne kadar geliştiği,

- Eğitim kurumunda, kendi kendilerine yaptıkları tüm öğrenim faaliyetleri değerlendirilecektir.

Değerlendirme kursun sonunda uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılacak test sınavı ve OOPT sınavı ile yapılacaktır. Her iki sınavın ortalaması 60 ve üzerinde olanlara Kapadokya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından sertifika düzenlenecek ve adreslerine gönderilecektir. Sınava katılmayan katılımcılar sertifika alma hakkını kaybetmiş olacaktır.

Kurs Takvimi

Açılacak ilk eğitimimize ön kayıt yaptırmak için tıklayınız.

Eğitim takviminin ilan edilmesinin akabinde kesin kayıt işlemleri ile ilgili tüm detaylar yayımlanacaktır.

Takvim açıklandığında sizi aramamız için eğitim başvuru formunu doldurmanız yeterlidir.

İlginize teşekkür ederiz.

Detaylı bilgi almak ve eğitime başvurmak için;

Eğitim Başvuru Formunu doldurabilir, - girdiğiniz iletişim bilgileri üzerinden size en kısa sürede dönüş yapılacaktır -

sem@kapadokya.edu.tr adresine e-postalarınızı gönderebilir,

0384 353 5009 – 1192 Dahili / 0216 588 0010 / 0537 598 6671/ 0530 143 9886 numaralı telefonlarımızdan bizi arayabilir ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.